EDITIE 2016 en 2022

SUMMERSCHOOL A+O fonds Rijk

10 DAGEN SUMMERSCHOOL >>> 10 DAGEN FEEST!

De MenuMeneeren hebben 2 edities Summerschool (van het A+O fonds Rijk) mogen voorzitten als Ludieke Dagvoorzitters

In 2016 was het thema: Sportief in Beweging. In de hoedanigheid van het befaamde Trainingsinstituut Grolleboer & Knotjes. Zij mochten toen een heuse Stadiontour door den lande maken! Achtereenvolgens werd ADO Den Haag, PEC Zwolle, FC Utrecht en (als toetje) de thuiswedstrijd PSV Eindhoven aangedaan.

In 2022 mochten de rijksambtenaren onder het motto Jouw Toekomst Als Meesterwerk creatief met zichzelf aan de slag. De MenuMeneeren hadden de rol aangenomen van creatieve coaches van de Loslaat Academie, immers Als je Loslaat heb je beide Handen vrij.

Ruim 1000 Rijksambtenaren!!, werden beide edities, door de MenuMeneeren middels ludieke werkvormen zowel in beweging als en in een creatieve mindset gezet zodat zij daarna optimaal in vorm waren voor een hele dag workshops vol Passie en Plezier, Loopbaancoaching, Netwerken, Functioneringsgesprekken , Personal Branding en een potje Krachtkaarten!

Tijdens deze workshops waren de MenuMeneeren in de rol van behangpapier en/of kamerplant aanwezig om te kunnen gluren en luistervinken. Als cooling down gaven zij aan het eind van de dag een ludieke vernissage als samenvatting!

Daarna was het tijd voor de Borrel & de Bitterballen!

Het was een feestje!!!

En dank Eddy Cloosterman van A+O Fonds Rijk en Keijzer Communicatie voor de fijne samenwerking.